Getuigenissen 2017-11-03T21:43:05+00:00

Getuigenissen

Rina Buyl

Ken je ook dat jeukende gevoel als je hebt gedouched, een huid die rood, droog en trekkerig is… wel alles geprobeerd tot ik bij de douchegel en producten van Dr Baumann en Ingrid uit kwam! Eindelijk verlost van alle lastige bijwerkingen van producten met bewaarmiddelen waar ik zo op reageer. En men huid is nu gewoon schitterend en goed gevoed. Eveneens shampoo en verzorgingsproducten aangepast want daar zaten eveneens bewaarmiddelen in. Eigenlijk in alle commerciële producten waar we voordien niet echt bij stilstonden. Dankbaar voor dat ik dit gevonden heb!

En Ingrid begleidt je hier super bij. Want iedereen is uniek en zo ook onze behandelingen.

Trouwens niet enkel ik gebruik deze producten maar evens men schitterende dochter die eveneens zo gevoelig is.

An Daemen

Ik ben ongeveer een jaar geleden (Ingrid, je mag dit gerust aanpassen, ik weet eerlijk gezegd niet meer wanneer wij gestart zijn) overgestapt op de gelaatsverzorging van Afrodite, aan een frequentie van 1 keer per maand.

Niet alleen zijn de bezoeken aan Ingrid zeer inspirerend (met passie deelt ze haar kennis en ervaring), de manier waarop zij behandelt is uniek en zeer relaxerend.

Er wordt altijd gestart met een rustgevende gezichtsmassage, vervolgens wordt een maskertje gelegd, en kan je even in alle stilte tot inkeer komen en genieten van de voelbare werking.

Een uurtje (of 1,5 uurtje ) later stap ik zichtbaar stralend de straat weer op.

Mensen spreken me vaak met verbazing aan: Wat zie jij er goed uit, jouw huid straalt!  En zo is het ook.

Inmiddels ben ik ook overgestapt op de body lotion en de zonnemelk. Ik heb van nature een droge huid, en ben genoodzaakt om mij dagelijks volledig in te smeren. Ik denk dat je – met alle body milks en lotions die ik in mijn leven reeds kocht zeker een zwembad kan vullen – en met het geld dat mij dat heeft gekost ook !

Aanvankelijk was het even wennen, want de producten van Afrodite bevatten geen geurstoffen. Ze smeren zeer mooi uit, en ik gebruik nu misschien 1/10de body lotion in vergelijking met vroeger!

Mijn huid voelt nu continu gehydrateerd en gevoed aan.  Weg dat gevoel van een broze en droge huid.  Zalig!

Overtuigd van de zuiverende en helende werking van de producten, heb ik dan ook de switch gemaakt naar de shampoo.

Eigenlijk is verder uitleg al lang niet meer nodig.  Het werkt gewoon !  Ik heb dunne haar, en ik kan bezwaarlijk zeggen dat ik kan pronken met een weelderige haarbos. Maar sinds het gebruik van de shampoo zit er opnieuw leven en kracht in m’n kapsel (ik brush raar of zelden, ik laat het liever zo natuurlijk mogelijk vallen). Wanneer ik m’n haar gewassen heb, kijken vrienden mij soms vragend aan: Goh, wat zit je haar leuk, ben je naar de kapper geweest?

Kortom, ik ben een overtuigd aanhanger geworden van gezonde bionome producten en behandelingen, omdat ik proefondervindelijk en dagelijks de voordelen ervaar van een lichaam dat zich beter, schoner en gezonder voelt.

Het is een beetje zoals je voedingsgewoonten aanpassen: als je wilt afslanken, of je fitter wilt voelen, vraagt dat overtuiging, en volharding, en openstaan voor het onbekende, het nieuwe.

Maar waar een wil is, is een weg. Een weg vooruit.

Ik persoonlijk zet nooit nog een stap terug!

Inge Swaelen

Ik ben al bijna 20 jaar klant bij Afrodites en dit zowel voor pedicure als gelaatsverzorging. Ik ken Ingrid als iemand die voortdurend op zoek is naar perfectie en de daarbijhorende producten om ons die stralende look te geven waar we steeds naar snakken. Ik ben ervan overtuigd dat ze nu met de producten van Baumann toch weer heel wat heeft weten te bereiken.

Ik had sinds geruime tijd een soort allergische reactie aan één van mijn ogen waar niet onmiddellijk een verklaring voor te vinden was. Was het mijn maquillage, een traanallergie of een soort huidallergie die plots kan opkomen? Met de producten van Baumann die geen chemische stoffen noch bewaarmiddelen bevatten geraakte ik er van af. Ik ben onlangs ook overgestapt naar de zonneproducten van Baumann met hetzelfde uitstekende resultaat.

Het eerste gesprek

Wij begrijpen dat u soms het bos door de bomen niet meer ziet. Vandaar bieden wij u graag de kans
om geheel gratis kennis te maken met de unieke werkwijze en het belang van gezonde producten.

Maak een afspraak